Designerul Alexandru Ciucu planuieste un show de moda in premiera mondiala pe Podul Artelor din Paris

Alexandru Ciucu ambasadorIn urma succesului inregistrat la Monte Carlo, Alexandru Ciucu planuieste sa organizeze un show de moda, in premiera mondiala, pe celebrul Pod al Artelor din Paris.

Designerul care a primit premiul de „Ambasador al modei romanesti peste hotare” a decis ca Franta este cea mai indicata tara pentru lansarea liniilor sale vestimentare masculine si feminine de business, ceremonie si leisure peste hotare.

Alexandru Ciucu se gandeste ca viitoarea sa colectie sa fie sustinuta la Paris pe Podul Artelor de pe Sena, locul unde mii de indragostiti agata lacate de plasa parapetilor punandu-si dorinta de a fi impreuna pentru toata viata.

“Este locul de care m-am indragostit, aflat in inima Parisului, la doi pasi de Louvre, de gradinile Tuileries si de Notre Dame. Ador sa ma plimb pe malul Senei, sa vizitez tarabele pictorilor si ale anticarilor si sa intru in ritmul lejer, relaxant al Parisului boem. Este locul unde imi doresc sa organizez una din urmatoarele prezentari. Momentan, impreuna cu unul din colaborarorii mei francezi suntem pe punctul de a decide daca facem acest show in aer liber, pe Ponts des Artes, sau in incinta uneia din cladirile celebre din Paris”, declara Alexandru Ciucu.

Text: Andreea Popescu