Designerul Andreea Tincu – o noua colectie impreuna cu Sense

Designerul Andreea Tincu – o noua colectie impreuna cu Sense Colectia Andreea Tincu&Sense toamna-iarna 2012/2013, cat si colectia Sense primavara-vara 2012 au fost prezentate miercuri, 4 aprilie, in cadrul unui show de exceptie. Colectia Sense primavara-vara 2012, intitulata Color game, este inspirata din arta pictorului American Morris Louis, exponent al miscarii “color field painting”, este versatila si grafica, iar linia dreapta, oblica sau franta este un element important in compozitia tinutelor. Piesele vestimentare amintesc de siluetele anilor ’60, cu rochii in A si trench-coats minimaliste.

Colectia Andreea Tincu&Sense toamna-iarna 2012/2013 este inspirata din valorile traditionale si este intitulata Nocturne no. 25. Tinutele trec gradat de la forme perfect geometrice la forme fine. O mare parte din piesele colectiei este reprezentata de tricotaje, toate structurile fiind inspirate de natura. Imaginea colectiei este silueta cu aspect romantic, machiaj retro si par strans la spate sub palarii gen berete. Colectiile le puteti gasi in galeriile Cocor, precum si pe site-urile www.molecule-f.com si www.ladiesanddandies.com.

 

Text: Ruxandra Raica

aprilie 9th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate