Designerul Maria Simion, cea mai noua vedeta de reality show

maria simionMaria Simion va fi privilegiatul designer vestimentar care, pentru cateva zile, va fi vedeta de reality show.  Designerul Maria Simion va deveni gazda evenimentului Feeric Fashion Days, ce va fi sustinut la Sibiu, in acest weekend. Proiectul va fi difuzat in curand intr-o editie speciala a emisiunii Showbiz Report, la Antena 2.          

La fel ca si Catalin Botezatu, Maria Simion va putea intra in culisele show-urilor de moda, unde va admira colectii care vor fi lansate in cele mai neconventionale spatii din Sibiu: fie pe calea ferata din depoul CFR, sau pe pasarela suspendata din Piata Mica a Sibiului.

Frumoasa prezentatoare a Antenei 2 si a Galei Feeric de anul acesta va ajunge la Sibiu impreuna cu un staff numeros, printre care si un numar mare de cameramani care vor surprinde in cele mai mici detalii evenimentul.

In timpul Galei Feeric, creatoarea de moda Maria Simion isi va imparti timpul intre prezentarea propriei colectii de moda, care se anunta a fi una surpriza, si noile sale angajamente din reality show. 

Text: Andreea Popescu