Designerul Maria Simion va desemna reprezentanta Romaniei la finala mondiala Miss World

maria simionDesignerul Maria Simion si totodata vedeta Antenei 2 va prezenta finala Miss World 2013 la Club Ambasad’Or Otopeni, in cadrul careia cele 16 romance frumoase se vor infrunta pentru titlul de cea mai frumoasa romanca din lume si va avea onoarea de a reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete. Castigatoarea va fi desemnata astazi, 1 august, de designerul Maria Simion.

Celebrul eveniment se va desfasura in Indonesia, in perioada 2-30 septembrie 2013.

Participarea designerului roman la Sibiu la cel mai mare eveniment de moda din Romania, in calitate de designer, dar si de amfitrion al festivalului Feeric Fashion Days, nu a fost trecuta cu vederea, fiind invitata de catre organizatorii Miss World Romania sa prezinte marea finala a prestigioasei competitii de frumusete.

Pe langa Maria Simion, din juriu va mai face parte si Nicoleta Luciu, dar si alte persoane publice din Romania, reprezentanti ai sponsorilor si ai organizatorilor.

Renumitul eveniment Miss World se afla printre cele patru competitii internationale de frumusete majore din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului, “The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World (ordine alfabetica) fiind considerate cele mai importante competitii de frumusete la nivel mondial. Sub deviza “Beauty with a Purpose” (Frumusete cu un scop), castigatoarele lupta pentru drepturile copiilor si deruleaza campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume.

 Text: Andreea Popescu