Dimensione Danza aduce brandul EMAMO in BANEASA SHOPPING CITY

145_LEI_8_Pentru ca vestimentatia pentru plaja detine un loc central in lunile de vara, Dimensione Danza aduce in Romania unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale care acopera acest segment: EMAMO. EMAMO este un brand italian premium ale carui colectii pentru plaja devin an de an puncte de referinta in lista de must have a fashionistelor din toata lumea.

Designerul Emanuela Corvo transforma costumele de baie si accesoriile pentru plaja intr-o colectie completa definita de glamour, dar care reliefeaza spiritul femeii contemporane dornica de aventura si pasionata de calatorii.

 

Stilul pictoritei mexicane Frida Kahlo a constituit sursa de inspiratie a Emanuelei Corvo pentru colectia primavara/vara 2012, aducand astfel in prim plan cultura mexicana si stilul personal al artistei, prin utilizarea culorilor vibrante aplicate pe materiale in

tonuri de pamant. Itemurile din colectia EMAMO vor fi perfect accesorizate cu incaltamintea COLORS OF CALIFORNIA – o gama importanta de balerini, papuci si espadrile cu imprimeuri florale.

Colectia AMERICAN VINTAGE pentru primavara-vara 2012 anunta un sezon colorat de o subtila atingere de gheata si pe alocuri de praf auriu aruncat peste aparitiile tale. Transanta si indrazneata, colectia epateaza prin tonuri de menta, grepfruit, galben si orange. Pastelurile acide de caolin, mosmon si azuriu sufla o briza racoroasa peste nuantele electrice de albastru, mango si fuchsia, pentru o abordare ultra-fashion, un mix&match atemporal care ne intoarce la ADN-ul original.

 

Text: Andreea Popescu