Dimensione Danza lanseaza colectia SPRING SUMMER 2012

-0a260Pentru sezonul primavara-vara 2012, Dimensione Danza a lansat o colectie easy to wear definita de linii fluide, volume, asimetrii, aplicatii si suprapuneri surprinzatoare de jerseu, poplin si bumbac. O concentrare de stil actual marcat de o feminitate artistica si neostentativa care nu stirbeste din libertatea de a te simti confortabil oricand, aliniindu-se totusi glamour-ului modei contemporane.

Colectia One Mile from Home cuprinde veste, tricouri, bluze larg desfacute la gat, fie pe spate, fie pe fata, camasi cu umarul cazut si pantaloni cu buzunare aplicate. Un stil glam usor de purtat si extrem de actual prin acel look intentionat dezordonat.

Colectia Weekend cuprinde itemuri practice si confortabile cu imprimeuri puternice si maneci raglan. Lookul este completat de piese multifunctionale precum tricotajele cu maneci bufante, extrem de versatile.

Colectia City cuprinde articole informale, dar glamour, in tendintele sezonului prin taieturi si volume: tricouri si rochii mini din jerseu sau poplin cu imprimeuri indraznete, tricotaje cu volane si imprimeuri florale sau de inspiratie romantica. Paleta de culori se intinde de la tonuri de gri inchis si verde military pana la negru si culoarea zmeurei coapte.

Colectia Active este creata special pentru activitatile sportive: textile din jerseu elastic, tricouri oversized ideale pentru colanti, veste perfecte pentru a fi asortate cu topurile din bumbac.  

Tema acestui sezon este „America”, iar ea se regaseste in printuri si in combinatiile culorilor rosu, alb, albastru cu gri, negru si galben.

 

Text: Alina Lupa

 

Tag: dimensione danza, colectia dimensione danza primavara-vara 2012, colectia one mile from home, colectia weekend, colectia city, colectia active