Doinita Oancea aduce un…Tribute to Romania

Doinita Oancea, Tribut to Romania- Poza Principala Doinita Oancea reuseste sa ne surprinda in toate domeniile carora le trece pragul. Dupa ce a demonstrat ca este o actrita desavarsita, dar si un talentat designer, acum frumoasa bruneta isi pune amprenta pe… cladirile Capitalei. Nu, nu s-a transformat in arhitect, insa a preluat stilurile arhitecturale ale cladirilor de odinioara si le-a transpus, cu talent si maiestrie, in moda, dorindu-si astfel sa aduca un tribut batranului Bucuresti.l.1 Bucharest, un concept unicDoinita Oancea, Tribut to Romania -Poza Secundara

Cea mai noua idee de tricouri semnata de Doinita Oancea sub numele Tribute to Romania – l.1 Bucharest completeaza un concept unic, un fusion de linii arhitecturale si fashion design, si este alcatuita din 5 piese pe care sunt amprentate 5 colturi de odinioara ale Capitalei. Pentru acest proiect, actrita a colaborat cu artistul plastic Adrian Calin si a fost folosita o tehnica aparte pentru desen, o tehnica greu de manuit chiar si de cei mai iscusiti artisti: desenul cu pana de porumbel pe hartie, care apoi a fost transpus in printul de pe materialul tricourilor. Proiectul a fost continuat printr-o sedinta foto gandita de art directorul Marian Capet si realizata de fotograful Robert Tarpescu.

Tricourile @Atelier de Frumos

Noua colectie a Doinitei va putea fi admirata la primul sau Pop-Up Store intitulat sugestiv Atelier de Frumos, ce va avea loc sambata, 12 decembrie, in bd. Pache Protopopescu, nr. 86-88. Pentru ca Doinita a fost mereu mandra de originile ei, a hotarat sa duca acest proiect mai departe, sa includa si mai multe cladiri din Capitala si din tara si sa poata depasi granitele tarii, astfel incat fiecare om sa-si poata purta cu mandrie istoria.

Text: Madalina Manole