Doinita Oancea aduce un…Tribute to Romania

Doinita Oancea aduce un...Tribute to Romania Doinita Oancea reuseste sa ne surprinda in toate domeniile carora le trece pragul. Dupa ce a demonstrat ca este o actrita desavarsita, dar si un talentat designer, acum frumoasa bruneta isi pune amprenta pe… cladirile Capitalei. Nu, nu s-a transformat in arhitect, insa a preluat stilurile arhitecturale ale cladirilor de odinioara si le-a transpus, cu talent si maiestrie, in moda, dorindu-si astfel sa aduca un tribut batranului Bucuresti.

l.1 Bucharest, un concept unicDoinita Oancea aduce un...Tribute to Romania

Cea mai noua idee de tricouri semnata de Doinita Oancea sub numele Tribute to Romania – l.1 Bucharest completeaza un concept unic, un fusion de linii arhitecturale si fashion design, si este alcatuita din 5 piese pe care sunt amprentate 5 colturi de odinioara ale Capitalei. Pentru acest proiect, actrita a colaborat cu artistul plastic Adrian Calin si a fost folosita o tehnica aparte pentru desen, o tehnica greu de manuit chiar si de cei mai iscusiti artisti: desenul cu pana de porumbel pe hartie, care apoi a fost transpus in printul de pe materialul tricourilor. Proiectul a fost continuat printr-o sedinta foto gandita de art directorul Marian Capet si realizata de fotograful Robert Tarpescu.

Tricourile @Atelier de Frumos

Noua colectie a Doinitei va putea fi admirata la primul sau Pop-Up Store intitulat sugestiv Atelier de Frumos, ce va avea loc sambata, 12 decembrie, in bd. Pache Protopopescu, nr. 86-88. Pentru ca Doinita a fost mereu mandra de originile ei, a hotarat sa duca acest proiect mai departe, sa includa si mai multe cladiri din Capitala si din tara si sa poata depasi granitele tarii, astfel incat fiecare om sa-si poata purta cu mandrie istoria.

Text: Madalina Manole

decembrie 10th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate