Dorin Negrau a creat costumele pentru piesa de teatru regizata de Radu Beligan

 Dorin Negrau a creat costumele pentru piesa de teatru regizata de Radu BeliganDesignerul Dorin Negrau este creatorul costumelor pe care le vor imbraca actorii in piesa de teatru “Leul Desertului”, regizata de Maestrul Radu Beligan. Piesa, care va avea premiera pe 28 octombrie la Teatrul Tineretului, reprezinta un eveniment unic in lumea teatrului romanesc dat fiind faptul ca pentru prima data Radu Beligan si Maia Morgenstern se vor intalni pe aceeasi scena.

“Leul Desertului” este o piesa ce aduce in lumina lumea plina de intrigi a unui cartel mafiot international si se remarca printr-un umor subtil, spumos, dar si prin ironie, constituind o comedie cu adevarat savuroasa. Din distributie mai fac parte si Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes si Tania Popa.

Designerul Dorin Negrau s-a declarat onorat sa creeze costumele pentru aceasta piesa: “ Pot spune ca este una dintre marile mele realizari, aceasta, de a fi alaturi, prin intermediul creatiilor mele, an acest proiect artistic in care cei doi mari actori joaca pentru prima data, impreuna. Am creat cate doua costume pentru cele 6 personaje seducatoare, ce fac parte din dura lume a afacerilor cu diamante. Am citit piesa mai intai si am facut propunerile mele, dupa care am discutat cu maestrul Radu Beligan si am facut completarile cerute de catre regizor.”

 

Text: Bianca Badescu