Dorin Negrau, campanie pe Stilago.ro

Poza_dorin_negrau_2Designerul Dorin Negrau isi expune o parte din colectia de rochii pe Stilago.ro. Incepand din aceasta sambata (7 iulie) pana marti (10 iulie), bine-cunoscutul designer Dorin Negrau demareaza o campanie, vizibila in 10 tari din Europa, pe Stilago.ro, cel mai exclusivist magazin online de fashion din Romania, care se adreseaza femeilor stilate si active.

Astfel, rochiile de seara din cea mai noua colectie semnata Dorin Negrau, realizate din materiale de cea mai buna calitate, precum dantele, matasuri, satin, in cele mai vii si colorate nuante, sunt scoase la vanzare pentru femeile care vor sa-si puna frumusetea in valoare!

Dorin Negrau nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este unul dintre cei mai in voga creatori de moda din Romania. Prezenta constanta pe scena modei romanesti, viziunile, perseverenta si talentul sau de creator l-au mentinut pe Dorin Negrau  mereu in esalonul intai al designului romanesc.

Dorin Negrau pregateste in mijlocul verii un show spectaculos de moda, in cadrul caruia designerul urmeaza sa-si lanseze colectia de toamna/iarna 2013, prin care se aduc elemente din portul traditional in cel contemporan.

 

Text: Ruxandra Raica