EGO Men’s Fashion Concept transforma sezonul rece intr-un statement

EGO FW2013EGO Men’s FashionConcept propune pentru colectia toamna-iarna 2013/2014 o asociere de culori si texturi, imprimeuri interesante si detalii complexe pentru ca barbatul obisnuit sa iasa din anonimat. Sacoul reprezinta piesa care se afla in centrul colectiei.

Pantalonii statement din lana, bumbac sau chiar catifea reprezinta piesa de rezistenta iar vestele sunt perfecte pentru o tinuta smart-casual. In ceea ce priveste tendintele cromatice, barbatilor le este recomandat sa poarte nuante asemanatoare celor ale naturii, tonuri de oranj, maro profund, bej, burgundi etc. Nu lipsesc nici eternele carouri Prince of Wales si nici piesele de inspiratie army, care se regasesc chiar si in cadrul tinutelor elegante.

   Marea noutate a sezonului toamna-iarna este patrunderea brandului Brian Dales in portofoliul de marci al magazinelor EGO. Colectia Brian Dales toamna/iarna 2013-2014 isi propune sa refaca puzzle-ul vestimentar al barbatului cosmopolit. Design original si tesaturi pretioase, cam acestea sunt detaliile care definesc cea mai recenta colectie semnata EGO Men’s Fashion Concept.

 

Text: Ruxandra Raica