Eli Laslean – colectia Luxury: rochii de seara si de mireasa

flyer Ellis LC verso 2Eli Laslean, creatoarea brandului ELLIS, a revenit cu un nou concept axat pe ideea de lux extravagant si cu o noua colectie, pe care a prezentat-o in cadrul targului Expo Mariage, care a avut loc la Hotel Marriott.  Prin acest nou concept, Eli Laslean isi doreste sa vina in intampinarea dorintelor clientelor sale, femei de succes care, desi sunt mereu in competitie cu timpul, sunt interesate sa-si cultive sufletul si frumusetea.

 

Noua colectie cuprinde rochii somptuoase pentru mirese si rochii de seara: „Am imbracat femei celebre sau femei obisnuite, dar pot spune ca pentru femeia care cumpara ELLIS, haina e un aliat care o face sa fie frumoasa si plina de farmec. De peste 20 de ani ma preocupa frumusetea femeilor de langa mine. Am facut fericite EliLaslean AndreeaEscamulte femei si asta ma bucura enorm. Sunt foarte bogata sufleteste. In cei aproape 20 de ani de moda, marca Ellis a fost preferata de zeci de mii de femei din Romania si nu numai. Tuturor le sunt foarte recunoscatoare si le-am daruit un strop din sufletul meu. Cred ca ma diferentiaza aplecarea clara catre client si dorinta de a avea cat mai multe cliente fericite…”, ne-a spus Eli Laslean.

In viitorul apropiat, Eli Laslean si-a propus sa lanseze un magazin multibrand in Bucuresti, intr-o noua formula cosmopolita.

 

 

Text: Andreea Popscu