EXCLUSIV: Din vitrinele Lafayette, acum la Danza Boutique

camesaIn urma selectiei in proiectul “Paris Capitale de la Création”, colectia primavara-vara 2013 a brand-ului NUE 19.04 a putut fi admirata la inceputul acestui an in vitrinele galeriilor Lafayette Haussmann iar Danza Boutique o prezinta acum si in Romania.

NUE 19.04 a fost lansat de catre designerul francez Cyril Pailot. Creatiile acestuia scot la iveala o relatie virtuoasa cu materialele si cu felul in care ele trebuie sa se contopeasca cu trupul.

Este un amestec de fluiditate si de rigurozitate in care fuziunea culorilor si contrastul pe ele il ofera sunt ca un melanj intre asprime si delicatete.

NUE 19.04 este un brand senzual, obraznic, rock dar delicat ale carui colectii imbina fluiditatea si transparenta unor materiale precum sifonul de matase sau bumbacul extrafin cu piele si denim cu aspect uzat.

Colectia primavara-vara 2013 poate fi gasita in: Dimensione Danza (Baneasa Shopping City, et1), Danza Boutique (Piata Dorobanti, Intrarea Bitolia nr 2) si online pe www.danzaboutique.ro.

 
{besps}/2013/Martie/slide9|width=450|height=675{/besps}

Text: Andreea Popescu