Feminitate si detalii sofisticate by Venera Arapu

Daca ar fi sa definim intr-un singur cuvant colectia de iarna ce poarta semnatura Venera Arapu, “sofisticat” este, fara drept de apel, cuvantul ce descrie cel mai bine piesele vestimentare care ne-au desfatat privirea, admirandu-le.

Recent lansata, colectia de iarna Venera Arapu impresioneaza prin linii simple, calitate deosebita a materialelor, melanj cromatic desavarsit si eleganta futurista. Intreaga colectie este la superlativ, iar dantela, pielea, printurile si paietele isi fac intrarea triumfala in sezonul rece.

In sau Out? Tu hotarasti…

 Care sunt tendintele pentru toamna-iarna 2014/2015?

In acest sezon se celebreaza feminitatea, astfel se pune accentul pe insertii de dantela, paiete, piele, colour-block si multe printuri.

Carei tipologii de femei se adreseaza hainele semnate Venera Arapu?

Hainele Venera Arapu i se potrivesc unei femei sofisticate, care stie foarte bine ce isi doreste si nu urmareste neaparat sa fie in tendinte, ci mai degraba opteaza pentru liniiile clasice reinventate, prin intermediul imprimeurilor sau accesorilor statement.

Care sunt piesele-cheie ale acestei colectii?

Avem 2 colectii: ready-to-wear si colectia de lux. In colectia ready-to-wear avem rochiile de dantela, cu un croi lung, potrivite pentru gale sau evenimente speciale, si rochiile paietate din colectia luxury.

Care sunt culorile ce predomina in noua colectie?

Culorile care se regasesc in noua colectie sunt rosu, negru, bleumarin si mov. Le regasim fie individual, fie in combinatie de printuri armonizate cromatic.

Care este directia stilistica a acestei colectii?

Combinatia de linii clasice cu design modern, texturile de calitate si paleta cromatica originala sunt cele mai importante directii stilistice ale sezonului rece.

Daca ar fi sa optezi pentru o vedeta ca imagine pentru campaniile si colectiile Venera Arapu, pentru cine ai opta?

Leona Lewis este una dintre vedetele care ne poarta tinutele si cred ca ea se identifica foarte bine cu imaginea brandului.

 

Text: Alexandra Lupu