GALATECA aduce expozitia prezentata de Romania in cadrul London Fashion Week

lucian broscateanJoi, 28 februarie 2013, prima galerie de arta aplicata deschisa in Bucuresti, GALATECA, va aduce in Romania expozitia de design vestimentar si accesorii “The Rest is Tomorrow”. Evenimentul a fost initiat de Institutul Cultural Roman, pentru sectiunea International Fashion Showcase din cadrul London Fashion Week 2013.

Evenimentul de prezentare a expozitiei va fi dublat de lansarea concept store-ului asociat galeriei, denumit NEOGALATECA.

Scenografia expozitiei din cadrul GALATECA ii apartine arhitectului Attila Kim, care a semnat de-a lungul timpului numeroase expozitii din Romania si din afara tarii. Pe durata vernisarii “The Rest is Tomorrow” GALATECA a pregatit o serie de evenimente ce pun accentul pe interactiunea publicului cu moda romaneasca.

 Expozitia la care participa sase designeri romani – Doina Levintza, Irina Schrotter, Andreea Badala, Lucian Broscatean, Dinu Bodiciu ?i Carla Szabo – va avea deschiderea oficiala la Londra pe data de 13 februarie 2013.

Portofoliul concept store-ului NEOGALATECA va cuprinde o selectie de produse alese cu grija dupa criteriul inovatiei, al calitatii design-ului si al executiei obiectelor, cuprinzand de la accesorii de casa si fashion, pana la carte si obiecte de arta.

               Expozitia se va muta la Bucuresti intr-o noua scenografie pentru a fi deschisa publicului larg timp de o luna la GALATECA.

Text: Andreea Popescu