Giulia Nahmany isi extinde afacerea cu bijuterii la New York

Giulia Nahmany isi extinde afacerea cu bijuterii la New York  Giulia Nahmany are duble motive de bucurie: 1. intentioneaza sa isi lanseze cunoscutul brand de bijuterii ce ii poarta numele peste Ocean; 2. se poarta discutii pentru a aparea in noul sezon al reality show-ului lui Kim Kardashian. Giulia isi va deschide propriul magazin in New York, pe renumitul 5th Avenue, cel mai cunoscut bulevard de shopping.

In plus, Giulia negociaza in present pentru ca unul din viitoarele episoade ale reality show-ului familiei  Kardashian sa fie filmat partial in magazinul sau de bijuterii.

Daca se va bate palma, Giulia va deveni prima vedeta din Romania care apare intr-unul dintre cele mai vizionate reality show-uri la nivel mondial.

Pana in toamna cand se va deschide magazinul Giulia Nahmany pe 5th Avenue, blonda va participa la unul din cele mai prestigioase targuri de bijuterii, JA New York Summer Show.  

Giulia Nahmany a reusit sa atraga atentia mai multor vedete de la noi, printre care se numara si Loredana, Madalina Ghenea, Andreea Marin si Geanina Ilies, care poarta superbele sale creatii in cele mai importante evenimente mondene si emisiuni TV.

Text: Andreea Popescu

iulie 1st, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate