Imbraca-te de sarbatoare cu Murmur!

-0a0aRochii_MurmurVrei ca de sarbatori sa scapi de tinutele conventionale si sa porti acel “altceva”, altfel decat de obicei si altfel decat banal, mai mult decat sexy, unic? Atunci ar trebui sa dai o fuga pana la noul showroom Murmur. Vei gasi acolo rochii de seara, fuste, tricouri si accesorii provocatoare la preturi speciale, dar si tricouri neconventionale pentru barbatii importanti din viata ta.

Andreea Badala, designerul din spatele brandului Murmur, a lucrat pentru nume celebre precum Alexander McQueen, Richard Nicoll, Emilio de la Morena, Tata-Naka si Venera Arapu, asa ca merita sa-i vezi creatiile, sigur te vor surprinde placut. Iti dau doua indicii: rochii cu hamuri si tricouri corozive care isi schimba modelul pe masura ce le porti.

Showroomul este deschis pana pe 23 decembrie, de luni pana vineri incepand cu orele 10 si pana la orele 19, la adresa: Strada Icoanei, nr.75, colt cu Mihai Eminescu. Murmur te asteapta cu un decor care trezeste simturile amortite de cotidian si cu surprize: la fiecare achizitie vei primi globulete si semne de carte sculptate in lemn marca L’idee.

Mai multe poze cu piesele vestimentare din colectia Murmur gasesti pe: https://www.facebook.com/pages/Murmur/203855956301668?sk=wall

Text: Bianca Badescu