In The Mood… Primavara-Vara 2013

      2-In-the-mood-for-kisses-by-BIEN-SAVVYSezonul primavara-vara 2013 este unul in care tendintele sunt cat se poate de diverse, de la tinute imaculate, mixuri clasice de alb si negru, la printuri si grafisme colorate, in culori puternice. Accesorizare, detalii in talie, decupaje si transparente, totul pentru o silueta feminine, perfecta.

      Colectia “In The Mood… Primavara-Vara 2013”  aduce in prim plan o silueta fluida, suava, eleganta si sexy.  Rochiile de seara si rochiile de cocktail se reinventeaza si acced catre o sfera a elegantei absolute.  Croieli extrem de sexy care atrag atentia, transparente, decupaje si taieturi care lasa la vedere spatele in toata splendoarea lui. Rochiile cu spatele gol sunt un must have!

Feminina si aristocratica, noua colectie BIEN SAVVY este marcata de culorii vii precum roz electric, verde smarald, cobalt, turcoaz, dar si de taieturile senzuale ce ofera tinutelor un aer sofisticat. Rochiile sunt realizate din materiale pretioase ca dantela brodata, matase si chiffon, sunt decorate superb cu margele, cristale sau fine insertii de dantela. Manecile scurte sau lungi ale rochiilor creeaza un efect translucid si feminin. Anul acesta, sunt in tendinte broderiile! Iar BIEN SAVVY iti propune rochii superbe cu broderii in culori puternice sau regale.

{besps}/2013/Martie/slide/slide|width=450|height=643{/besps}

Text: Andreea Popescu