Janina Nectara va fi THE BURBERRY GIRL la Saptamana Modei de la Milano

Janina Nectara va fi THE BURBERRY GIRL la Saptamana Modei de la MilanoFondatoarea site-ului Fashion Avec Passion, Janina Nectara, aduce stilul britanic nicaieri altundeva decat pe catwalkul Saptamanii Modei de la Milano. Cum asa? In perioada 19-24 februarie 2014, Janina Nectara va fi THE BURBERRY GIRL la Milan Fashion Week. Janina Nectara se identifica usor cu stilul Burberry, fapt care a generat un proiect fara precedent. Janina va purta la toate evenimentele – defilari de moda, lansari de colectii de accesorii, cocktailuri, petreceri – tinute exclusiv din liniile brandului londonez: Prorsum, Brit si London.

Janina va defila in fiecare zi pe strazile din Milano cu cate o noua tinuta Burberry, si cu siguranta ca va fi admirata si, mai mult ca sigur, invidiata. In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana, Nr 4, Bucuresti, iar noi ne mandrim cu reusitele Janinei.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 23rd, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate