J.Lo poarta tinute Maria Lucia Hohan

Poza_Jennifer_Lopez_a_ales_o_tinuta_MLHIn cadrul show-ului American Idol, frumoasa cantareata Jennifer Lopez a ales o tinuta creata de Maria Lucia Hohan, iar in ziua in care vedeta a purtat creatia designerului roman, emisiunea a fost urmarita de 16,5 milioane de telespectatori.

Jennifer a optat pentru un top cu colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), in combinatie cu o fusta din piele (model Camille), ambele din colectia toamna/iarna 2012-2013, colectie ce urmeaza a fi lansata in toamna acestui an. Lopez a postat pe pagina ei de web tinuta aleasa, astfel MLH a intrat in atentia presei americane cu piese de o cu totul alta factura: http://jenniferlopez.com/blog/post/exclusive-fashion-for-american-idol-tonight-2-3-4-5-6

“Sunt foarte onorata de alegerea lui J.Lo, pentru ca este stiut cu cata grija isi alege tinutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decat atat, este o vedeta care detine propria linie de haine si cunoaste foarte bine aceasta industrie de fashion”, a declarat designerul Maria Lucia Hohan.

Text: Ruxandra Raica

Tags: maria lucia hohan, mlh, jennifer lopez, american idol