La Femme iti aduce primavara in suflet si in garderoba

74str4zuAnotimpul prospetimii si al reinvierii placerii pentru culori, materiale diafane si accesorii sic e chiar aici. Intrucat toate reflectoarele sunt indreptate, in mod deosebit, catre femeie, designerii specialisti propun pentru primavara 2012 o noua gama de accesorii glamour, menita sa puna in valoare feminitatea si frumusetea, atuuri care iti vor aduce din plin admiratie si complimente incantatoare pentru suflet.

Accesoriile, originalitate si stil

Completeaza-ti tinuta cu accesorii si vei obtine un look plin de originalitate si stil. Principalele tendinte specifice sezonului cald 2012 sunt culorile vii si joviale ale primaverii, elementele florale, nuantele pastel si animal printul. Pentru Ziua Femeii, iti propunem sa cumperi cadou coliere, esarfe si curele, toate destinate unui look cuceritor si dispozitiei primavaratice pentru orice femeie.

Colectia de accesorii La Femme se adreseaza tuturor femeilor, iubitoare de soare, moda si culoare. Prin varietatea modelelor pe care le propune, colectia de primavara 2012 multumeste pana si cele mai pretentioase gusturi.

 

Text: Andreea Popescu