La Premiile Gopo, Alexandru Ciucu a oferit distinctia pentru “Cele mai bune costume de film”

La Premiile Gopo, Alexandru Ciucu a oferit distinctia pentru “Cele mai bune costume de film”La Gala Premiilor Gopo, Alexandru Ciucu a inmanat trofeul pentru “Cele mai bune costume de film”, distinctie obtinuta de catre Maria Miu, pentru contributia in ceea ce priveste productia “Domnisoara Christina”. Designerul a tinut sa sublinieze importanta costumelor in productiile de cinema.

„Alegerea costumelor intr-un film este o treaba foarte migaloasa si care cere multa atentie: sa tii cont in ce an se desfasoar? actiunea, in ce tara, daca este anotimp cald sau rece, daca personajul este bogat sau sarac, tanar, batran sau intre doua varste, rebel sau clasic. In opinia mea, cel care se ocupa de costume este unul dintre cei mai importanti oameni de pe platou, dupa regizor”, a spus creatorul de costume premium.

A fost cel de-al cincilea an in care Alexandru a fost invitat sa participe la aceasta Gala a cinematografiei romanesti. Alexandru Ciucu a realizat, la randul sau, costume pentru productiile cinematografice, creand chiar si o tinuta pentru regretatul Gheorghe Dinica.

 

Text: Ruxandra Raica

 

iulie 23rd, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate