Lashez –un nou concept pentru designerii romani

LashezPaisprezece dintre designerii cunoscuti din Romania s-au strans zilele trecute la un singur eveniment pentru a prezenta noile colectii intr-un concept nou sub egida Lashez.Frumusete si profesionalism

Modelele au fost alese bine, poate pentru ca la prezentare a fost si Catalin Botezatu, care nu lucreaza cu orice fel de modele si in sfarsit am putut sa admir si eu niste fete frumoase care aratau si bine pentru catwalk. Tinutele nu pot sa zic ca au fost neaparat pe gustul meu, pe multe din ele nu le-am vazut deloc originale, ba chiar inspirate din modele pe care le vad pe siteurile online de haine. Dar au fost unele colectii lucrate minunat pe care chiar le-as purta si aici amintesc Norina St, Nicole Enea sau Manuri. Dar ca in orice domeniu totul tine si de gustul fiecaruia. La eveniment nu au fost prezente foarte multe vedete, nu stiu daca s-a dorit lucrul acesta sau nu, dar nu si-au facut aparitia prea multe figuri mondene.

Muzica si moda

Fundalul sonor a fost asigurat pe durata intregii seri de cunoscuta Dj Wanda, care a stiut cum sa intretina atmosfera specifica unui eveniment fashion. Dress code-ul bineinteles ca nu prea a fost respectat de persoanele invitate la eveniment, pentru ca spunea “wear a Romanian designer” si multe dintre vedetele prezentate aveau tinute cumparate din mall si nicidecum a unui designer roman. Au fost prezentate rand pe rand tinute ale designerilor Ana Maria Cornea, Alexandra Calafeteanu, Nicole Enea, Manuri, Stephan Pelger, Mirela Diaconu, Lena Criveanu, Wonder Lolita, Elena Perseil, Norina St, Miau in frunte cu Catalin Botezatu. O seara in care am mai descoperit cativa designeri noi, intr-o locatie inedita, intr-unul din mallurile chic din capitala, cu sampanie si haine frumoase.

Text: Andreea Maria Varlan