Liza Panait te invata o noua lectie de stil

Liza Panait te invata o noua lectie de stilLiza Panait, recunoscuta pentru extraordinara sa putere de munca si pentru imaginea de prolific designer, a prezentat de curand noua sa colectie de moda, intitulata sugestiv „Sophystique”.

 

Creativitatea si autenticitatea sunt doar doua dintre atuurile Lizei Panait, care definesc tema principala a noii colectii. Culorile predominante ale colectiei sunt lila, mov, aramiu, nuante metalizate, accente de rosu, tonuri de „nud” si in special non-culorile, negru si alb. Mireasa colectiei a fost frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la TVR, Eda Marcus, o frumusete naturala, speciala si plina de mister.

 

 

Care sunt caracteristicile colectiei „Sophistique”?

Lansata intr-o seara speciala, cu peste 500 de invitati, noua colectie este sofisticata, dar in acelasi timp puratabila. Vedetele sunt rochia scurta, cea foarte lunga si dantela, care se poate purta de dimineata pana seara. O alta caracteristica a acestei colectii este transparenta.

 

Text: Cristina Cojucar

Specialist: Liza Panait

Designer

 

{besps}lizapanait|width=450|height=450{/besps}

mai 4th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate