Lorena Sarbu imbraca vedetele de la Hollywood

principal lorenaLorena Sarbu a studiat designul vestimentar la „International Academy of Design & Technology“ din Chicago, detine propriul sau showroom in New York unde isi vinde creatiile si a avut ocazia sa imbrace vedetele de la Hollywood. Lorena este un model de “ASA DA”.

 

Tonica: Esti unul dintre putinii designeri care au ocazia sa imbrace vedetele de la Hollywood, ai propriul tau showroom la New York. Cum ai ajuns aici, asa de repede?

Lorena Sarbu: Mi-am dorit sa ajung in Statele Unite inca de la o varsta frageda, asa ca m-am gandit ca oportunitatea va fi una si mai mare daca imi voi urma visul. Simteam ca menirea mea era sa fac ceva creativ, cred ca este vorba despre o calitate innascuta.  Am inceput cu un mic boutique (in stil european) in Bedford, Beverly Hills si am ajuns sa traiesc “visul american”.

 

mijloc loreTonica: Da-ne, te rog, cateva nume de vedete de peste Ocean care ti-au purtat creatiile.

L.S.: De-a lungul timpului, am lucrat cu foarte multe celebritati care au imbracat rochii de culoare rosie, rosul fiind un fel de semnatura a mea, la diferite evenimente. Eva Longoria si stilista sa Charlene Roxburough se numara printre clientele mele si sunt absolut incantatoare. Am mai colaborat, de asemenea, cu stilista Deborah Waknin si cu clientele sale incredibile. Carry Underwood este una dintre vedetele care mi-au purtat creatiile si pe care toate rochiile vin bine. Minnie Driver este favorita mea. Nicole Ritchie a aratat superb intr-una din rochiile mele si le-as mai aminti aici pe Carmen Electra, Britney Spears, Blake Lively, Sophia Bush etc.

 

Tonica: Ai plecat peste hotare inca de la varsta de 18 ani, ai muncit din greu, ai studiat, dar a meritat. Care este cel mai mare vis al tau in momentul de fata?

L.S.: Cea mai mare dorinta a mea in momentul de fata, care sper sa devina realitate cat de curand, este sa imi vand creatiile in lantul de magazine Neiman Marcus din intreaga America, cel mai cunoscut si apreciat in ceea ce priveste colectiile de rochii de seara.

 

jos loreTonica: Ce te-a invatat practic „experienta americana”?

L.S.: „Experienta americana” m-a invatat sa muncesc din greu, sa nu ma plang, sa raman umila si sa pun pe primul loc sanatatea si bunastarea mea si a familiei. Cam aceasta ar fi ordinea… familia, sanatatea si apoi munca.

 

Tonica: Cum ai defini rochiile pe care le realizezi?

L.S.: Nu am nevoie de prea multe cuvinte pentru a-mi caracteriza creatiile, asa ca am sa spun doar ca sunt elegante, unice, romantice, fascinante si „timeless”.

 

 

Text: Ruxandra Raica