M by Malvina | New Collection 2012

principaleAColectia “M by Malvina” se completeaza cu o noua linie de bijuterii fine si delicate – un set de bijuterii din aur alb sau galben, de 14K,  care pun in evidenta puterea simplitatii in ecuatia elegantei feminine. Noua colectie este alcatuita din inele, bratari de picior, bratari de mana de inspiratie arabeasca si, in editie limitata, o serie speciala de body chains.

Fiecare  bijuterie din colectia “M by Malvina” recita povestea simplitatii, a autencitatii, a rafinamentului in forma unui discurs pe care orice femeie pasionata de bijuterii il recunoaste. Nu ai nevoie decat de un simplu accesoriu pentru a povesti celorlalti despre tine in cele mai adevarate nuante.

“M by Malvina” nu este doar un fashion statement, ci o semnatura personala versatila. In functie de dispozitie, poti transmite de fiecare data alt mesaj: fie ca porti un singur inel sau le combini in orice variante doresti, bijuteriile din colectia “M by Malvina”  iti dezvaluie personalitatea si stilul –unice, seducatoare, autentice,  precum fiecare femeie.

 

Malvina

Malvina7

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Andreea Popescu

Foto: Radu Chindris