Maria Lucia Hohan – colectia primavara/vara 2012

-0a0a0a0aMLH_SS_2012_4_Prin brandul sau MLH, Maria Lucia Hohan a lansat colectia de primavara/vara 2012, o colectie ce marcheaza evolutia designerului pe piata internationala. Vedete precum Katherine Heigl, Kathleen Robertson, Jenna Dewan, Eva  Longoria, Nikki Reed, Amanda Righetti sau Natalie Imbruglia sunt doar cateva dintre starurile internationale care au purtat tinute semnate de catre Maria Lucia Hohan. Intreaga colectie este inspirata din universul dansului, o sursa de inspiratie pentru Maria.

Materiale pretioase, culori pudrate si linii simplificate fac deliciul colectiei de primavara/vara 2012. Voalurile transparente si tulle-ul de matase se combina in mod deosebit in tonuri de rosu, verde smarald, mov lavanda, alb vanilie, bej caramel si verde masliniu. Colectia cuprinde piese unicat sau serii foarte scurte.

O parte din colectie va fi disponibila si prin retailerul online de luxury fashion www.luisaviaroma.com, dar si prin celebrul concept store parisian L’Eclaireur, la care se adauga si alte concept stores, boutiques si department stores din tari precum Franta, Statele Unite, Tarile Arabe, Tarile Nordice, Grecia sau Hong Kong. In Romania, toate modelele sunt disponibile la showroomul din Strada Carol Davila 26 – Cotroceni sau pe magazinul online www.mlh-shop.com.

“Intotdeauna am considerat ca femeia trebuie sa poarte rochia, nu invers. Pentru aceasta este nevoie ca designul sa puna in valoare corpul, sa aduca in prim plan calitatile fizice, fara insa sa constranga”, a declarat Maria Lucia Hohan.

 

Text: Ruxandra Raica