Maria Lucia Hohan, designerul roman care a cucerit Vestul

poza1articolRecent, Maria Lucia Hohan a devenit primul designer ale carui creatii, 100% autohtone, pot fi achizitionate prin intermediul site-ului international luisaviaroma.ro, ceea ce reprezinta o reusita pentru moda romaneasca.

 

Colectia de primavara-vara 2011 creata de Maria Lucia Hohan pentru brand-ul de succes ce ii poarta numele se adreseaza femeilor tinere si romantice, carora le place sa se invaluie in materiale diafane precum matasea sau voalul.

 

Fara sa fie frivole, femeile care poarta o piesa semnata Maria Lucia Hohan sunt indragostite de viata si adora jocul, reprezentand acel tip de femeie-copil care stie sa se bucure de micile placeri.

 

{besps}Maria_Lucia_Hohan|width=450|height=450{/besps}

 

Culorile colectiei de primvara-vara sunt si ele in ton cu aceasta atmosfera ludica si romantica. In sezonul cald, Maria Lucia Hohan aduce in prim plan pastelurile, precum rozul pudrat sau culoarea lavandei, bejul, albul, coraiul, dar si nuantele inchise, ce inspira mister. Volanele, fundele sau florile aplicate sunt, cu siguranta, detalii ce accentueaza feminitatea fiecarei piese vestimentare ale acestui tanar designer in plina ascensiune.