Masca de dormit cu muzică

Masca de dormit cu bluetooth, Wu-Minglu, este cel mai nou gadget destinat celor care au probleme cu somnul.

Astfel, inventatorii ei au combinat o mască pentru somn, clasică, folosită de cei care probleme să adoarmă dacă în jurul lor este lumină, cu un dispozitiv de redare a sunetelor. Astfel, această mască reîncărcabilă combină caracteristicile unei măști moi, care se mulează perfect pe contururile feței, în jurul ochilor și al nasului, pentru obturarea completă a luminii, cu o pereche de căști wirelles, în așa fel încât utilizatorii să poata asculta sunetele lor preferate, să poată instala o aplicație pentru meditație și toate acestea fără nici un fel de disconfort.

Toate butoanele de control ale măștii sunt poziționate pe fața acesteia, astfel încât să nu poată fi acționate accidental în timpul somnului (să nu se oprească sau volumul să nu poată fi ridicat accidental). Există chiar și un microfon încorporat, astfel încât purtătorul să poată iniția apeluri  noaptea târziu fără să fie nevoit să apeleze la telefon.

Creatorii acestei măști spun că ea este destinată în special celor care călătoresc sau vor să reducă stresul și să mediteze în spații care nu le asigură toate condițiile propice.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta