Nice to meet you, Adelina Rusu

Nice to meet you, Adelina RusuAdelina Rusu a devenit un nume in moda dupa ce anul trecut si-a lansat brandul ce-i poarta numele in cadrul Arab Fashion Week care a avut loc in Dubai. Astazi, iata ca si-a lansat cea mai noua colectie intr-un mod cu totul si cu totul inedit: printr-un videoclip deosebit, devenind astfel primul designer roman care adopta aceasta strategie.

Trupa Golan, colaborare autentica cu Adelina RusuNice to meet you, Adelina Rusu

Noua colectie poarta numele simbolic Nice to meet you si a fost lansata in colaborare cu trupa Golan − mai exact, acestia au compus si au produs piesa muzicala si videoclipul dedicate colectiei. Colaborarea, caracterizata de unicitate, autenticitate si nonconformism, se incadreaza intocmai in tiparul ce defineste brandul. Creatoarea se adreseaza femeilor puternice si dinamice, care iubesc si pretuiesc eleganta si luxul. Colectia Nice to meet you este creata pe principiul autoportretului, fiecare piesa avand un nume si o poveste inspirata din trairile reale ale creatoarei, Adelina Rusu.

Text: Madalina Manole

octombrie 19th, 2016 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate