Noua colectie Alexandru Ciucu – Miss&Mister Bespoke 2014

Noua-Colectie-Alexandru-Ciucu-Miss-&-Mister-BespokeIn cea mai noua colectie pentru barbati a lui Alexandru Ciucu, prezentata in cadrul unui eveniment la care au luat parte numeroase vedete si reprezentati ai mass media, am putut admira 3 categorii de costume, concepute pentru ocazii diferite: RELAX – in care au predominat costumele in carouri mari, in nuante de albastru si gri, cu accente de mov si oranj, BUSINESS – in care am putut vedea costume in dungi late si CEREMONY – in care suprematia a fost detinuta de costumele in nuante de negru, urmate de cele bleumarin, cu imprimeuri discrete.

In plus, Alexandru Ciucu ne-a surprins si cu o linie pentru femei, formata din rochii office si cocktail, pe care le-a denumit The Magic Black Dress.

„Am ales negrul ca unica dimensiune cromatica, pornind de la conceptul de Little Black Dress, pe care l-am transformat neoficial in The Magic Black Dress. Am ales ca elemente definitorii pentru colectia de dama, dantela si catifeaua neagra. Am fost intrebat de ce am optat sa creez rochii de cocktail, dupa o perioada atat de indelungata dedicata vestimentatiei masculine. Am raspuns simplu: pentru ca, purtand o tinuta creata de un barbat, orice femeie va avea garantia ca este irezistibila sexului opus. Am creat pentru femei asa cum si-ar dori barbatii sa le vada imbracate”, a declarat Alexandru Ciucu.

Un moment inedit a fost acela in care publicul a fost rugat sa voteze tinuta preferata, dupa prezentarea colectiei. Gazdele show-ului au fost Alina Sorescu si Virgil Iantu. De altfel, Alina a sustinut si un recital special impreuna cu tenorul Vlad Mirita. La finalul prezentarii, Alexandru a vrut sa transmita un mesaj umanitar contra violentelor din Crimeea, astfel ca a iesit pe podium purtand un tricou inscriptionat cu: “Make LOVE, not CRIMEa”.

 

Text: Bianca Badescu