PARFUMERIA CREATEUR 5 D’EMOTION ADUCE IN ROMANIA CELEBRELE BIJUTERII CATHERINE MICHIELS

1a1aCM_bracelets_on_wristPentru inceput, in Romania va fi disponibila colectia Soul Cast Collection, care include bratari cu snur de matase, pe care se regasesc talismane cu semnificatie spirituala, din metale si pietre pretioase si semipretioase.
Fiecare piesa are un scop si o menire, fiind gandite pentru a fi purtate alaturi de ceas, in ideea de a determina purtatorul sa le priveasca des, pentru a-si reaminti ceea ce este cu adevarat important in viata.

Cele mai multe dintre vedete au ales sa cumpere mai multe piese, pe care le poarta concomitent, atat din ratiunile legate de semnificatie, dar si datorita aspectului extrem de atragator.

Creatoarea de origine belgiana a studiat la Arts & Metier Institute din Bruxelles, pentru ca apoi sa devina maistru Reiki si sa se indrepte si catre studiul influentei simbolurilor si a pietrelor pretioase si semipretioase in viata de zi cu zi. Latura sa spirituala, alaturi de preocuparea stiintifica pentru geodezie si talentul pentru design au purtat-o catre statutul de creatoare a celor mai purtate bijuterii de la Hollywood.

Johnny Depp, Angelina Jolie, Brad Pitt, Scarlett Johansson, Orlando Bloom, Julia Roberts, Lenny Kravitz, Sandra Bullock, Sharon Stone, Uma Thurman, Nicole Kidman sau Gwyneth Paltrow sunt numai cateva dintre vedetele care au devenit adevarati ambasadori ai bijuteriilor semnate de Catherine Michiels.

Bratarile din colectia disponibila in Romania, realizate din argint, aur, diamante, turmaline si alte pietre pretioase si semipretioase au preturi cuprinse intre 90 si 300 de euro dar clientii pot solicita si alte modele din colectiile CM, cu preturi la cerere.

Text: Alina Lupa