Patricia Cimpoiasu de la Amadeus, ambasador al esteticii la Institutul de moda Salomeia Truta

295339 10200856195623767 936556533 nCunoscuta ca mare iubitoare de arta, violoncelista Patricia Cimpoiasu s-a indreptat catre designul vestimentar din dorinta de a aduce un plus de rafinament si eleganta in moda. Patricia a convins prin talent, ambitie si exigenta, astfel ca in scurt timp a fost aleasa ca ambasador al frumosului la scoala unde se instruieste ca viitor designer, Institutul de Moda Salomeia Truta.

Astfel, cea mai tanara componenta a trupei Amadeus, Patricia, s-a alaturat unui proiect ambitios, demarat acum un an, un proiect de lunga durata care se doreste a fi pionierul afacerilor de acest gen in Romania, unde cererea de personal specializat in industria textila a fost si este o prioritate zero.

Institutul de Moda Salomeia Truta activeaza in domeniul pregatirii profesionale a resurselor umane din domeniul modei si a fost infiintat pe data de 19 mai 2012 din dorinta de a pregati specialisti in design vestimentar, croitorie clasica si industriala, constructori tipare, retuseri, maistri, consultanti imagine (stilisti), fashion bricolage si design de accesorii.

Institutul de Moda Salomeia Truta are in momentul de fata o echipa formata din sapte persoane care acopera toate cursurile de la design vestimentar la constructie de tipar sau ABC-ul in croitorie, iar pentru cursurile noi ce vor demara in toamna, procesul de selectie al trainerilor este deja in desfasurare.

Text: Andreea Popescu