Pitesti, capitala modei pentru doua zile

In prima seara a Festivalului Muntenia Fashion Days, la Hotelul Victoria, am putut viziona colectii spectaculoase atat pentru barbati, cat si pentru femei. Am ales sa ilustram acest material cu doua dintre ele si i-am rugat pe designerii lor sa ne povesteasca despre conceptele lor, materialele si culorile folosite si cum le adaptam in dressingul nostru.

„Ma bucur ca am fost invitat la acest festival la care au participat cei mai importanti organizatori de evenimente de moda din tara, designeri din mai multe judete din Romania, dar si din alte tari.

Colectia prezentata de mine, « L’automne » (Toamna), contine 12 piese diferite din punct de vedere cromatic: de la paleta de nuante nude, la portocaliu, galben, verde, bleu, coria si rosu. Am folosit si materiale naturale, dar si materiale cu continut fibros, majoritar sintetic, deoarece sunt usor de purtat, nu se sifoneaza, iar oamenii aleg astfel de piese”, declara Ciprian Craciun, fondatorul Spencer Fashion.

Al doilea barbat care nu se sfieste sa vorbeasca despre moda si frumusete, designerul Adrian Radu, pe care l-am intervievat alaturi de sora sa, manechin in prezentare, are planuri de extindere in Bucuresti si nu numai. Si chiar daca in seara respectiva a prezentat exclusiv rochii de seara, noi stim ca putem gasi si piese casual pe pagina sa de Facebook, Atelier Adrian Radu.

„Intotdeauna ma gandesc la o femeie cat mai eleganta, care-si arata atuurile fara sa devina indecenta. Am creat tinute la limita intre sexy si elegant, intre decent si provocator, exact cat trebuie…”, marturiseste designerul Adrian Radu.

Mai multe din show urmariti doar pe Tonica TV, in exclusivitate.

Text: Catalina Buzdun