Rafinament, stil si eleganta: “La Dolce Vita” by Mihaela Drafta!

Rafinament-stil-si-eleganta-La-Dolce-Vita-by-Mihaela-Drafta-poza-1Seara lansarii celei mai noi colectii semnate Mihaela Drafta a fost una incendiara pentru cei prezenti la eveniment! Amalia Nastase, Catalin Botezatu, Tania Budi, Luana Ibacka, Mihai de la Hi-Q, Alin Galatescu si Cornel Ilie s-au numarat printre invitatii care au fost cuceriti de atmosfera „La Dolce Vita”, reprodusa de Mihaela Drafta in colectia toamna-iarna 2010!

 

 

 

Pe podium, alaturi de manechine, au urcat vedetele Acasa TV, Radu Valcan, Madalina Draghici si Diana Dumitrecu, care au recreat momente de notorietate din pelicula „La Dolce Vita”. Scena petrecerii, dar si cadrul Fontana Di Trevi au starnit ropote de aplauze printre cei aflati joi seara la eveniment. Binecunoscuta pelicula a inspirat creatiile Mihaelei Drafta, astfel ca noua prezentare a fost un mix de glam, senzualitate si feminitate, imbinand elementele provocatoare ale strip-chic-ului cotidian cu romantismul decadent. Pentru realizarea colectiei „La Dolce Vita”, Mihaela Drafta a folosit materiale precum tricotaje, piele, tafta si dantela, evidentiate prin combinatii de alb-negru.

 

De ce „La Dolce Vita”?Rafinament-stil-si-eleganta-La-Dolce-Vita-by-Mihaela-Drafta-poza-2

La Dolce Vita” este un proiect pe care mi l-am dorit mult, pentru ca am gasit in el toate ingredientele care duc la ceva pertinent. Perioada in care filmul a fost lansat sta sub semnul stilului si elegantei. Costumul negru al lui Marcello, ochelarii mari si negri ai Silviei, dar si acel pluvor pe gat (maleta) au lansat o noua linie in moda. Am folosit alb si negru pentru ca filmul a fost alb-negru, am imbinat clasicul look al Siliviei cu hainelele extravagante ale personajelor secundare”, a declarat creatoarea de moda Mihaela Drafta.

 

 

Text: Diana Sorescu

Consultant: Mihaela Drafta

Creatoare de moda

{besps}articole_iulie_august/mihaeladrafta|width=450|height=450{/besps}