REBORN by Alexandra Calafeteanu

Feerie in alb − asa am putea descrie cea mai recenta colectie, REBORN, ce poarta semnatura Alexandrei Calafeteanu. La castelul din centrul Bucurestiului, Le Chateau, 30 de modele in tinute all white ne-au invitat sa pasim intr-o poveste monocroma, narata cu senzualitate si rafinament.La varsta de 30 de ani, femeia renaste!

REBORN este o colectie-concept a carei muza este chiar ea, femeia de 30 de ani, prezentata mai puternica si mai senzuala ca oricand, emanand eleganta si inocenta prin toti porii. Colectia REBORN nu este doar o colectie de toamna-iarna 2016-2017, care propune outfituri de sezon croite sa puna in valoare femeia, ci mai degraba o reinterpretare stilistica a renasterii femeii si a capacitatii ei extraordinare de a fi… femeie. La varsta de 30 de ani, prin ochii unei femei de 30, femeia este puternica, eleganta si selectiva!

Universul alb22

REBORN este un reper al elegantei atemporale, ce urmareste sa puna in valoare inocenta si puritatea femeii de 30 de ani, care, desi acum este mai hotarata ca oricand, isi pastreaza sufletul vesnic tanar. „Dansul simturilor” a fost reprezentat pe scena impunatoare de la castel prin texturi fascinante precum tulul, matasea, neoprenul si lana, croite si decupate in perfect echilibru cu purtatoarea.

Renasterea femeii la varsta de 30 de ani pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus

30 de modele in tinute all white au defilat pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, cele patru talentate artiste purtand tinute din noua colectie. Energia si entuziasmul fetelor au intregit show-ul de exceptie, care a reusit sa incante atat vizual, cat si auditiv invitati de renume ca Andreea Banica, Giulia, Lidia Buble si Razvan Simion, Xonia, Alexandra Badoi, Arthur, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nastase, Cornel Dinu Jr, Hevito, dar si foarte multi reprezentanti media.
Text: Alexandra Lupu