Regele Simeon al bulgarilor, imbracat de Alexandru Ciucu la petrecerea de Craciun

Alexandru Ciucu - Regele SimeonFurnizorul Casei Regale a Romaniei de mai bine de trei ani Alexandru Ciucu a devenit designerul unui nou membru al familiilor regale europene, regele Simeon al bulgarilor. Designerul a primit propunerea de a realiza costumul pe care regele Simeon urmeaza sa il poarte la evenimentul special de Craciun.

Masurile pentru vestimentatie au fost luate weekendul trecut la Sofia, unde Alexandru Ciucu a luat un pranz privat cu Majestatea Sa.

„Am facut proba celei de-a doua tinute pe care o executam pentru Majestatea Sa. Aceasta tinuta va fi gata la finalul acestei saptamani pentru ca este o tinuta special creata pentru petrecerea de Craciun. A fost o mare onoare sa il intalnesc, cu atat mai mult cu cat am fost invitat la un pranz privat care m-a emotionat foarte mult pentru ca, din punctul meu de vedere, am avut intalnire cu istoria”, a declarat Alexandru Ciucu.

Vestimentatia pentru petrecerea de Craciun nu este singura vestimentatie realizata de Alexandru Ciucu pentru reprezentantul Casei Regale a Bulgariei. Designerul a mai creat un sacou bleumarin de tweed cu carouri mari de culoare lila, o pereche de pantaloni negri, doua camasi, una alba, cealalta bleu, si doua cravate, una clasica, iar cealalta din matase tricotata.

In primavara acestui an, Alexandru Ciucu a primit un nou titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, drept multumire pentru serviciile de calitate oferite.

 

Text: Andreea Popescu