RELIGION – exclusiv in magazinul Dimensione Danza

aaaO veste buna pentru toate fashionistele: incepand din acest sezon, brandul englezesc Religion va putea fi gasit si in Romania, exclusiv prin magazinul Dimensione Danza (Baneasa Shopping City, etaj 1). Daca nu stiai, brandul a cucerit lumea fashion-ului datorita originalitatii printurilor inspirate din cultura strazii londoneze si internationale, designului inovator si decadent ce da un aer de rock-star celor ce il poarta.

Lesne de inteles de ce brandul se numara acum  pe lista de must-have a celebritatilor precum Agyness Deyn,  Kate Moss, Paris Hilton si Kylie Minogue.

Ramanand fidel caracterului intunecat, colectia pentru primavara-vara 2012 de la Religion patrunde in patrimoniul Londrei de Est pentru a oferi o tenta avangardista garderobei tale de vara.

Formele sobre specifice epocilor trecute sunt echilibrate de piesele sumare de vara iar acest contrast este accentuat si de tehnicile handmade inovatoare, care confera hainelor acea eleganta decadenta pentru care este renumit Religion. Prima colectie “Black Label” a adaugat pantaloni scurti si blazere largi ofertei existente.

Jachetele sunt refacute din tesaturi racoroase de vara iar detaliile, precum craniul, invioreaza tinuta. O paleta monocromatica echilibrata de tonuri estompate de ruginiu, albastru prespalat si lavanda defineste colectia pentru primavara-vara 2012 de la Religion.

 

Text: Andreea Popescu