Rochia din 50.000 de ursuleti gumati inspirata de Alexander McQueen

Rochia din 50.000 de ursuleti gumati inspirata de Alexander McQueenInspirata de rochia realizata de catre Alexander McQueen, numita Rainbow, care facea parte din colectia primavara/vara 2008, creatia facuta din cei 50.000 de ursuleti gumati este o adevarata opera de arta. Ea a fost realizata de catre redactorul-sef si fashion editorul publicatiei TWELV din Statele Unite ale Americii.

Delicioasa creatie a fost purtata de catre modelul Jessica Pitti in cadrul unei sedinte foto, o sarcina cam grea, avand in vedere ca rochia cantarea aproximativ 10 kilograme, insa placuta, daca stam sa ne gandim la jeleurile dulci.

Pentru rezultatul final a fost nevoie de crearea unui sablon din sarma peste care s-a pus o folie de vinil. Ursuletii gumati au fost apoi lipiti manual, unul cate unul, astfel incat modelul sa semene cat mai mult cu un curcubeu. Trei saptamani de zile s-a lucrat intens la rochie si a fost nevoie de trei persoane care sa o manevreze cu grija in timpul sedintei foto, astfel incat sa nu se deterioreze.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 9th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate