Rochia din matase cu doua fete, lansata de creatoarea de moda Laura Hincu

Designerul roman Laura Hincu si-a lansat saptamana aceasta noua colectie de piese vestimentare de baza, din matase, in cadrul celei de-a doua editii a Silk Garden Party. Evenimentul a marcat si aniversarea a 1 an de Silk Essentials – shop.laurahincu.ro, prilej cu care au raspuns invitatiei numeroase persoane publice care au purtat creatiile designerului, printre care: Albertina Ionescu, Giulia, Geanina Ilies, Ellie White, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Crina Abrudan, Diana Bart, Eli Roman, Claudia Pavel, Andra Petrescu, Maria Radu etc.

Colectia cuprinde peste 150 de piese versatile, interpretate minimalist si realizate exclusiv din matase produsa in Italia. Sunt rochii fluide cu diverse croieli, camasi si bluze delicate, fuste, pantaloni si salopete, ideale atat pentru evenimentele de zi cu zi, cat si pentru ocazii speciale (sectiunea Party). Noua colectie, disponibila online pe www.shop.laurahincu.ro, include o noua sectiune, respectiv Reversible Double Face Dress – rochii din matase care pot fi purtate pe ambele fete, alaturi de sectiunile Summer, Office si Traditional.Solutii vestimentare pentru femeia moderna

Rochia cu doua fete reprezinta atat o tehnica speciala, prin finisajele si detaliile sale, cat si o dovada a versatilitatii acestui material: o singura rochie poate fi solutia atat pentru evenimente de zi, informale, cat si pentru momente mai elegante, in functie de fata pe care este purtata.

Modelele sunt puse in valoare de utilizarea unei varietati de tipuri de matase: de la sifon pana la mikado, de la matasea moale la cea rigida, de la cea subtire la cea mai groasa sau de la cea mata la cea lucioasa. Unele piese sunt realizate din amestec de matase cu alte fibre naturale precum bumbac, lana sau casmir.

„Proiectul Silk Essentials a pornit din dorinta de a oferi femeii moderne si active acces imediat la o solutie vestimentara eleganta, rafinata si versatila, asa cum doar matasea poate fi. La un an de la lansare, putem spune ca interesul pentru matase si fibre naturale este in crestere, motiv pentru care dorim sa dezvoltam si sa diversificam, in continuare, sectiunile de pe www.shop.laurahincu.ro. Un pas este si aceasta noua colectie, cu peste 40 de piese”, a declarat Laura Hincu.

Text: Oana Baltoc