Romanca de la Dior va lucra cu Paris Hilton!

ioana_barth_si_paris_hiltonLa aproape 40 de ani, romanca Ioana Rodica Barsan a avut unul dintre cele mai apreciate si ravnite joburi: manager la celebra si bine-cunoscuta casa de moda Christian Dior! Cariera sa la Dior se intinde pe 10 ani.

Aflata la Cannes, Ioana a avut ocazia sa stea de vorba cu celebra Paris Hilton, cu care va lucra curand la un proiect grandios si careia ii va desena si ii va face cateva modele de rochii care ii vor purta numele de designer, Ioana Barth!

„Prima oara cand am intalnit-o pe Paris Hilton a fost acum doi ani, la Los Angeles, la petrecerea firmei BCBG, intr-una dintre cele mai exclusiviste locatii, Beverly Hills Hotel. Am reusit atunci doar sa ne prezentam, pentru ca Paris avea o dispozitie buna pentru distractie. Anul acesta ne-am intalnit la Cannes, la o cina de gala in hotelul Majestic”, a declarat Ioana.

Desi de o luna de zile nu mai lucreaza pentru Dior, romanca isi doreste un magazin cu numele ei de unde sa se imbrace vedetele de la Hollywood pentru cele mai importante evenimente. Noi ii tinem pumnii si ne mandrim cu asa romani talentati!

 

Text: Ruxandra Raica