S-a lansat magazinul online al brandului Rhea Costa

Rhea CostaRhea Costa a lansat magazinul online Rheacosta-shop.ro, dupa o perioada de testare atat in Romania, cat si la nivel international. Astfel, noul magazin online al brandului ofera o multime de facilitati si te ajuta sa-ti alegi cu usurinta rochia de mireasa la care ai visat, sau rochia de cocktail fina si diafana pe care ti-o doreai.

Daca vrei sa faci smart shopping, intra pe www.rheacostashop.ro si vei gasi informatii detaliate despre produse, cele mai accesibile modalitati de plata, consultanta si asa mai departe. Este vorba despre un spatiu virtual in care iti poti crea look-uri special pentru tine. Astfel, din canapeaua ta confortabila poti comanda orice produs doresti, indiferent de zi sau de ora, si poti alege exact ceea ce iti place.

In shop-ul virtual Rhea Costa gasesti acum peste 150 produse din colectiile Resort 2014, Spring/Summer 2014, Prefall 2014 in categoriile: Ready to Wear, Evening, Bridal, Accessories si Basic, iar noi produse sunt adaugate la fiecare doua saptamani. Succes la shopping!

 

Text: Ruxandra Raica