Secretele costumelor barbatesti perfecte

14883502_1314234628595522_7149239584120286922_oResedinta Ambasadorului Italiei la Bucuresti, Diego Brasioli, a gazduit un eveniment dedicat modei masculine, organizat de Maris Made to Measure. Serata a purtat semnatura „made in Italy” si a introdus invitatii in spiritul italian autentic, facandu-le cunostinta cu ceea se numeste conceptul La Bella Figura.

Oameni politici, vedete, jurnalisti de top, bloggeri, oameni din sport au dat curs invitatiei, lasandu-se sedusi de atmosfera tipic italiana. Si pentru ca atunci cand vorbim de Italia nu putem sa nu facem referire la moda, in cadrul evenimentului a fost prezentata noua linie de costume de sezon, realizata de Maris Made to Measure, din tesaturi fine, italiene, Drago SpA.Costume made to measure

Maris Made to Measure duce conceptul made to measure la un alt nivel, prin preocuparea pentru detalii, calitatea tesaturilor folosite si regulile bine definite de realizare a unui costum. De la tesaturi cu fir de aur marca Harrisons, pentru barbatii extravaganti, pana la tesaturi clasice pentru cei sobri, Maris Made to Measure pune la dispozitie peste 8 000 de materiale ale unor case cu traditie in domeniul tesaturilor.

Maris Made to Measure si-a castigat, in timp, o clientela exclusivista, datorita savoir faire-ului, executiei impecabile a costumelor, simtului estetic si personalizarii in detaliu a oricarui produs, in functie de dorintele clientului.

„Procesul realizarii unui costum este unul foarte complex, incepand cu intalnirea cu clientul si consilierea acestuia in vederea alegerii materialului, luarea masurilor, un aspect foarte important si delicat, pana la personalizarea fiecarui item in parte, in functie de preferintele clientului. Apoi urmeaza partea de productie si finisare a obiectului vestimentar in atelierul nostru, dupa care livrarea catre client”, a declarat Vlad Maris.

Text: Ruxandra Dumitrescu