Sepala by Mihaela Glavan si Atu se alatura designerilor romani din concept store

Atelier ATU 2MOJA.ro anunta intrarea pe site a doua colectii optimiste si minimaliste, respectiv Atu si Sepala by Mihaela Glavan. Sepala by Mihaela Glavan este unul dintre cele mai apreciate branduri de incaltaminte de pe piata autohtona. Creatiile Mihaelei Glavan se remarca prin designul grafic, minimal si usor de asortat la orice tinuta.

Calitatea pantofilor este garantata de materiale bine alese si finisaje impecabile. Sepala este 100% produs in Romania. 
         Pe MOJA.ro se regasesc incepand cu aceasta saptamana peste 20 de modele diferite de pantofi pentru o gama variata de gusturi – de la balerini comozi pentru tinute de zi pana la pantofi eleganti cu toc pentru evenimente de seara. Atelier ATU este un brand vestimentar care pune accent pe linii minimaliste, simple, rotunjite si pe detaliile care nu se vad, dar se remarca. Materialele folosite sunt naturale, exista suprapuneri de bumbac si tul, tesatura din bumbac semitransparent, vascoza modelata la cald. 

  Atelier ATU   Colectia Couture de pe MOJA.ro este o colectie manifest cu 24 de piese ce contin elemente ce se intrepatrund si se scot in evidenta: printuri, bumbac satinat, rips din matase si jersey. MOJA.ro este un concept store online care cauta si promoveaza creatii ale designerilor romani – imbracaminte, incaltaminte, accesorii si deco. Este singurul shop online care dezvolta linii vestimentare proprii originale si accesibile. Printre acestea amintim de MOJA by Lana – Cimitirul Vesel de la Sapanta, MOJA by The Golden Diamonds – cea mai cunoscuta bloggerita din Republica Moldova, MOJA COLORS si MOJA Attitude. 

 

Text: Andreea Popescu