Shining Stars – Edition Première LUX Cathias Edeline by Adina Necula

Cathias_Edeline_by_Adina_NeculaShining Stars – Edition Première LUX se lanseaza cu o editie limitata de 4 modele de genti, colaborarea in premiera intre designerul Adeline Catinas si stilistul Adina Necula.

De la primul produs al brandului Cathias Edeline in 2011, pana la colectia “Shining Stars” in 2012, filozofia marcii rezida in a transforma fiecare femeie intr-o aparitie de neuitat.

Atenta la visele ascunse ale fiecarei femei de mai bine de opt ani de presa de moda, Adina Necula asociaza moda si frumusetea intr-o colectie cu nuante rafinate care pun in valoare nuantele subtile ale pielii si aduc un plus de pretiozitate feminina. Linia de accesorii “Shining stars” este promovata sub denumirea “Cathias Edeline by Adina Necula” si debuteaza prin colaborarea in premiera intre Adina Necula si Adeline Catinas. Fiecare model este gandit de catre Adeline si Adina, de la partea de design pana la detalii, accesorii si cromatica.

“Shining stars” este o colectie editie limitata, creata intr-un stil inconfundabil, marca autorului. “Cathias Edeline” inseamna in latina veche “frumusete” si “spirit nobil”, iar tanarul designer a introdus aceste doua atribute in filosofia propriului brand exprimata in noua colectie.

Fast, pretiozitate, stralucire si nevoia intrinseca a fiecarei femei de a atrage toate privirile si de a se simti speciala sunt temele care definesc linia “Shining stars”, o editie limitata de accesorii in preajma Sarbatorilor. Un indemn, o aspiratie, iata steaua din poveste care devine realitate prin energia pozitiva a femeii contemporane, unica si speciala. Nu intamplator, pielea aleasa pentru realizarea pieselor colectiei, incorporeaza tonuri de auriu subtile – pielea de zeita.

 

Text : Andreea Popescu