Spring Trends: 10 item-uri care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei primavara aceasta

Spring Trends: 10 item-uri care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei primavara aceastaO imagine corect construita, care respecta regulile de baza ale trendurilor actuale, iti va aduce mereu admiratia celor din jur si te va face sa te simti increzatoare si stapana pe felul cum arati. Tocmai de aceea am cerut parerea unui specialist in domeniul modei.

Mirela Diaconu, unul dintre designerii care s-au remarcat atat national, cat si international, prin creatiile vestimentare de exceptie, s-a aratat incantata de initiativa noastra de a ne sfatui cititoarele in ceea ce priveste crearea unui outfit perfect. Va vom prezenta astfel 10 item-uri care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei primavara aceasta:

 

1        Crochet si macramé;

 

2        Ochelari de soare retro, “Cat eye”;

 

3        Dantela: fuste lungi, rochii din dantela;

 

4        Saboti;

 

5        Parul roscat;

 

6        Pielea;

 

7        Glam anii ’70;

 

8        Rujuri de buze pigmentate;

 

9        Par: cocuri si impletituri;

 

10      Imprimeuri.

 

 

Simple sau sofisticate, noile trenduri ale anului 2011 sunt potrivite pentru orice fel de personalitate, asa ca oricare dintre voi isi va putea construi o tinuta sic in noul sezon.

 

Text: Andreea Dragan

aprilie 11th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate