Stephan Pelger − o colectie noua, o poveste impresionanta

Stephan Pelger a prezentat noua colectie toamna-iarna 16/17, intitulata „Orient Express”, in cadrul unui show-concept fara precedent in Romania. Modelele au defilat pe peronul celebrului Tren Regal, garat in Remiza Speciala CFR Mogosoaia, catwalkul devenind astfel unul din cele mai mari dintr-o prezentare derulata in tara noastra, avand o lungime de 60 de metri. O alta premiera in Romania a fost colectia extraordinar de vasta pentru una considerata couture, designerul declarandu-ne ca au fost prezentate mai mult de 40 de piese.

Noua linie vestimentara impresioneaza prin opulenta, materiale pictate, pietre si cristale stralucitoare si, mai ales, drapaje indraznete.

Mi-a placut la nebunie ideea in sine, a fost extraordinara povestea din background si punerea ei in scena. Am asistat la un fashion show indelung studiat, realizat cu minutiozitate, pana la cel mai mic detaliu, de Ovidiu Buta si de Ioana Maximilian.

Ineditul show a reinviat atmosfera sofisticata a calatoriilor cu trenul Orient Express si, completat de colectia in sine, a reprezentat o imbinare perfecta intre clasic si modern.

Peste 400 de persoane au asistat la ineditul fashion show. Printre invitati s-au numarat vedete cunoscute din showbiz precum Andreea Raicu, Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Banica, Carmen Negoita, Adina Buzatu, Sonia Argint Ionescu, Tania Budi, Dana Savuica s.a.m.d.

 

Text: Catalina Buzdun