Traiesti o iubire adevarata? Iata 3 intrebari care te vor pune pe ganduri!

Traiesti o iubire adevarata Iata 3 intrebari - principala_resultDe multe ori cand ne indragostim ne lasam purtati de val si uitam sa fim atenti la anumite aspecte care ne pot dezvalui cat de reala este dragostea noastra. Poate tu esti indragostita pana peste urechi de partenerul tau, dar, oare, el simte acelasi lucru pentru tine? Sa nu uitam ca nu degeaba se spune ca dragostea este oarba. Barbatii se decid mai greu in privinta sentimentelor si pot sta intr-o relatie mult timp fara a putea fi capabili sa-si defineasca exact sentimentele. Pentru a evita orice urma de confuzie, afla singura, raspunzand la doar 3 intrebari, daca partenerul tau simte cu adevarat iubire.Este un sprijin pentru tine?

In orice relatie exista si etape mai grele, in unele cazuri pot aparea la inceput, in altele mai tarziu, insa, oricand ar aparea este important ca partenerul tau sa te sprijine. De exemplu, daca ai o perioada mai dificila la munca, partenerul tau sustine treburile casnice sau pune si mai multa presiune pe tine? Relatia de iubire adevarata presupune reciprocitate. Daca unul ofera mai mult, balanta se dezechilibreaza.

Partenerul tau iti este aproape?

In mod clar nu ne referim la a fi aproape de tine fizic, ci la a fi langa tine cu gandul, cu vorba si cu fapta. Cu siguranta nu poate fi de acord cu absolut tot ce faci tu, insa, el trebuie sa te sustina in deciziile tale, sau macar in mare parte dintre ele. Daca familia sau prietenii lui te critica, el iti ia apararea? Este important sa intelegi ca relatia adevarata este munca in echipa, daca nu mergeti in aceasi directie, atunci, cu siguranta, nu va fi de viitor.

Puteti discuta pe orice tema?Traiesti o iubire adevarata Iata 3 intrebari secundara_result

Cu toate ca unele teme sunt mai dificil de abordat in relatia de cuplu, ar trebui, cel putin dupa ce capatati incredere totala in partener, sa puteti aborda orice subiect. Daca partenerul tau prefera sa vorbeasca doar despre vacante si evita temele legate de traiul in comun, poate ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare. Tine cont ca in orice relatie de dragoste, comunicarea este cheia functionarii de lunga durata. Partenerul tau evita discutiile legate de sentimente si de viitor? Ai grija, poate nu te afli intr-o relatie de dragoste adevarata!

Text: Madalina ManoleAnchor