Tu ce porti de 8 martie? Azi este ziua in care ai dreptul sa stralucesti!

1rochii de seara cristallini limited edition ska77-2Primavara si-a intrat oficial in drepturi! De 8 martie, Cristallini Boutique va propune tinute care sa va puna in valoare feminitatea, in care sa va simtiti admirate si dorite.

Puteti alege o rochie din voal delicat sau din catifea, placuta la atingere, in nuante pastelate de roz, aqua-marin sau nude.

La polul opus, puteti opta pentru o rochie in nuantele tari ale pietrelor pretioase: albastrul safir, rosul rubin sau verdele smarald arata seducator, in combinatie cu matasea naturala sau cu voalul. 

Albul si negrul sunt in mare voga in acest an si, prin urmare, rochiile uni din colectia Cristallini Limited Edition se vor transforma intr-un mod spectaculos, daca sunt innobilate de elemente, precum penele naturale sau paietele. Daca aveti intalnire romantica, puteti indrazni sa purtati rochii mulate, din jerse sau chiar paiete, din cap pana in picioare!

Rochiile Cristallini Limited Edition sunt disponibile pe site-ul www.cristallini.ro sau la show-room-ul din Splaiul Unirii, nr 108.

 Ziua Femeii este momentul in care ai tot dreptul sa stralucesti!

{besps}/2013/Martie/slide3|width=450|height=675{/besps}

Text: Andreea Popescu