Velvet by Rhea Costa for Malvina

1a6aaw3s1Vizionarea colectiei capsula  VELVET by Rhea Costa for Malvina a avut loc pe 20 octombrie 2011, in cadrul unui eveniment  cu un concept singular in moda romaneasca, Malvina’s Private Dressing Room. In sala Piano Bar de la Carol Parc Hotel, catwalk-ul a fost inlocuit de canapele elegante, iar invitatii au participat la o intalnire confortabila, intre prieteni, scoasa din cadrul oficial al prezentarilor de moda si savurata alaturi de un pahar de Chambord.

Prin acest gest neasteptat, Malvina si Rhea Costa au invitat  femeile la un dialog cochet despre moda si stil, la o experienta personala cu 2 branduri prietenoase cu dorintele femeilor si la o alegere naturala, dictata de  bun gust si inspiratie. Fiecare rochie din colectia Velvet spune o poveste onesta si face o promisiune completa: poti fi eleganta, dar respectandu-ti intuitia, inaintea  tendintelor.

1a6aamh2t

Rochiile reprezinta alegeri firesti ce corespund atat dresscode-ului business, cat si celui casual. Se adapteaza perfect stilului personal, devenind mai mult decat simple accesorii. Materiale rafinate  precum catifea, crepe sau matase, accesorizate cu broderii imperiale,  au fost alese special pentru a ilustra o imagine impecabila, dar in acelasi timp, lipsita de constrangeri si rigori, compatibila unei femei autentice, optimiste, indraznete. Pentru ca cea mai puternica arma  a unei femei frumoase este naturaletea sa. Pentru prima data in Romania, la evenimentul de la Carol Park Hotel, cei mai importanti jurnalisti de moda, prezentatori de televiziune, stilisti, oameni de opinie, precum si persoane publice au fost prezente nu in calitate de VIP guests, ci de prieteni. Intalnirea le-a oferit ocazia sa faca cunostinta cu o colectie unica, sa probeze rochii, sa experimenteze first hand universul unic Malvina’s Private Dressing Room.

Text:Alina Lupa