VIC MATIĒ PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, LA DANZA BOUTIQUE

VIC MATIĒ PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, LA DANZA BOUTIQUEColectia primavara-vara de la VIC MATI? a fost conceputa si dezvoltata in jurul ideii acelei forte creatoare care se naste la convergenta contrastelor. Fiecare pereche de pantofi este, de fapt, rezultatul contrastului dintre elemente diferite dar care, in mod surprinzator creaza armonie atunci cand sunt puse unul langa celalalt.

Materialele ultramoderne si industriale se imbina in formule de succes cu cele naturale folosite din cele mai vechi timpuri la fabricarea incaltamintei precum lemnul si pielea. De remarcat, de asemenea, un contrast interesant intre suprafetele lucioase si transparente si pielea de vaca cu finisaje ultramate. Un contrast intre volumele solide date de platforme si varfurile cu linii simple si elegante. Un contrast intre feminitatea tocurilor stiletto si agresivitatea talpilor foarte groase ca de bocanci. Un contrast al culorilor: pe de o parte nuante de pamant si de piele naturala iar pe de alta parte puritatea stralucitoare a culorilor primare precum rosu si albastru.

In sfarsit, un contrast intre implacabila modernitate si mostenirea culturala “Made in Italy”

In absenta opusului sau, nimic nu poate aspira sa insemne cu adevarat CEVA!

 VIC MATIĒ PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, LA DANZA BOUTIQUE

 

Text: Andreea Popescu

februarie 15th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate